Over ons

Stas NV

 

marktleider in waterstromingstechnologie. Wij innoveren en produceren high-tech machines en randapparatuur voor groenten en fruit. Technologieën, hardware en software worden intern ontwikkeld en geassembleerd.

Aanvoer technologie

Onze initiële processen omvatten ofwel het gebruik van een droge route voor bakken gevuld met een grote verscheidenheid aan groenten en fruit of een natte aanpak voor de meer delicate variëteiten zoals appels, peren, kersen, tomaten, perziken en meer. Beide methoden kunnen op alle producten worden toegepast. Deze methoden omvatten borstel- en droogprocessen die het product reinigen en prepareren voor onmiddellijke verpakking op de sorteerlijn.

innovaties

Bij STAS worden de installaties, de modules en de speciale software allemaal in eigen huis ontwikkeld, wat ons uniek maakt. 10 procent van onze medewerkers werkt op de R & D-afdeling. Onze technici werken voortdurend aan de verdere ontwikkeling van nieuwe oplossingen en technologieën.

De marktvraag bepaalt de ontwikkeling van onze sorteerinstallaties. We onderhouden nauw contact met producenten en hun klanten

Request A Quote

Referenties